İçeriğe geç

Istg Ne

Ngl ne anlama gelir?

Tureng – ngl (not gonna lie) – Türkçe İngilizce sözlük. Geçmişi gizle Geçmiş ayrıntıları Geçmişi temizle Geçmiş: ngl (not gonna lie)

Gtg ne demek kısaltma?

gtg (gitmeliyim)

What does LOL stand for ne demek?

LOL veya lol, laugh out loud ifadesinin kısaltmasıdır. Kısaltma, İnternet argo dilinde önemli bir bölümdür ve Usenet’te kullanımından kaynaklanır.

Ngl kimin yazdığını görmek kaç TL?

Play store’dan ngl adlı bir uygulama indirdim. Uygulama içerisinde kimin mesaj attığını görebilmek için 200 TL ödeme aboneliği var.

Ngl nasıl Türkçe yapılır?

Android telefonunuzdaki uygulama dilini değiştirin. Android cihazınızda Ayarlar uygulamasını açın. Uygulama dilleri’ne dokunun. Değiştirmek istediğiniz uygulamayı seçin.

Tgg neyin kısaltması?

Bu yeni eylem biçimleri yalnızca çeşitli ve kapsamlı eylem alanları yaratmakla kalmıyor, aynı zamanda insanların katılımını da belirliyor. Türk Gönüllü Gücü (TGG) projesi, sivil toplum geleneğine dayanan ve eylem alanlarını günümüz dinamikleriyle tanımlayan insanların ve kurumların hikayesini duymamızı sağlıyor.

GFY ne demek?

siktir git! gfy (git ve sik seni) ifade

TGT ne demek?

Tıbbi Görüntüleme Teknikeri Programı Nedir? Tıbbi Görüntüleme Teknikeri; Hastaları, yapılacak radyolojik tetkik hakkında bilgilendirerek, tetkik sırasında radyasyondan korunma ve hasta mahremiyeti konusunda bilgilendirerek, tetkik sonrasında da hasta bilgilerinin gizliliğini sağlayarak hazırlıklı olmasını sağlar.

LMAO açılımı nedir?

LMAO, İngilizce bir kısaltmadır ve aslında bir argo ifadesidir. Anlamı “bana gülmek”tir ve Türkçe’de “çılgınca gülmek” anlamına gelir.

TF ne demek?

tf ([ne] oluyor)

Lmfao ne demek?

“Gülmekten ölüyorum” ifadesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 2 sonuç lmfao ifade. Gülmekten ölüyorum ifade.

Ngl kaç lira?

NGL – TRYAmountBugün 08:221 NGL₺3.035 NGL₺15.1310 NGL₺30.2650 NGL₺151.314 satır daha

Ngl kimin?

NGL Lojistik Kurucu Ortağı Ferhat Emanetoğlu, şirketinin iş gücünü güçlendirme ve çeşitlendirme konusunda kararlı olduğunu vurguladı.

Ngl ne uygulaması?

NGL – 17 yaş ve üzeri için anonim sorular ve cevaplar. Kullanıcılarımızın güvenliğini sağlamak için dünya standartlarında AI içerik denetimi kullanıyoruz. Küfürleri ve zorbalığı filtrelemek için karakter kalıplarını tanımak amacıyla derin öğrenme ve kural tabanlı algoritmalar kullanıyoruz.

Ngl ne demek Snapchat?

ngl sadece “Yalan söyleyemem” olarak değil aynı zamanda “Yalan söyleyemem” olarak da düşünülebilir. Türkçeye çevrildiğinde daha güçlü bir anlam kazanır.

Instagram ngl nedir?

NGL nasıl çalışır? Aralık 2021’de anonim kalmak isteyen bir ABD’li geliştirici ekibi tarafından başlatılan, kullanıcıların Instagram’daki hikayelerde kendi bağlantılarını paylaşarak anonim sorular almalarını sağlayan bir uygulamadır.

Ngl ne uygulaması?

NGL – 17 yaş ve üzeri için anonim sorular ve cevaplar. Kullanıcılarımızın güvenliğini sağlamak için dünya standartlarında AI içerik denetimi kullanıyoruz. Küfürleri ve zorbalığı filtrelemek için karakter kalıplarını tanımak amacıyla derin öğrenme ve kural tabanlı algoritmalar kullanıyoruz.

Ngl ne demek oyun?

NGL – Anonymous S&C, NGL App tarafından geliştirilen bir sosyal uygulamadır. BlueStacks Oyun Platformu, bu Android uygulamasını PC’nizde veya MAC’inizde sürükleyici bir deneyimle çalıştırmak için ideal platformdur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir